Achtergrond Imare

Imare staat voor zee (mare) en beeld (imagen). Ik ben geïnspireerd door de zee. De zee geeft rust en ruimte, maar ook een frisse kijk. De zee biedt soms ook storm. De zee verbindt alles en iedereen op deze wereld met elkaar. En de zee is altijd in beweging. Met mijn beelden wil ik inspiratie geven, zodat er nieuwe connecties ontstaan (die zorgen voor rust en ruimte, andere frisse invalshoeken, of soms provocatie -storm) en zodat mensen in beweging komen.

Creative connector – Ingrid

Ik ben Ingrid Nouwens. Vanuit nieuwsgierigheid, creativiteit en een onderzoekende open blik ga ik verbindingen aan, om zo tot innovatie en een inclusieve samenleving te komen. Ik hou van het even nog niet weten, de tussenruimte, zodat thema’s en vragen verder onderzocht kunnen worden, anders bekeken kunnen worden, echt besproken worden, dieper kunnen landen en daardoor bewegingen, oplossingen, invalshoeken ontstaan.

Ik ben opgeleid in Arbeid en Organisatiekunde en in Cultuur, Organisatie en Management. Ik heb ervaring opgedaan als consultant in onderzoeksbureaus en daarna heb ik 10 jaar als HR business Partner en Talent Development Consultant in een globale organisatie gewerkt, en in 2017 ben ik met Imare gestart.

Andere mooie levenservaringen: twee prachtige kinderen, die mij elke dag verrassen, waardoor ik steeds verwonderd blijf, vele reizen (ver weg en dichtbij) die mijn blik steeds verruimen, mooie mensen die ik even of een leven lang mag ontmoeten, waardoor verbindingen ontstaan en ik mij kan verdiepen.

Hoe ga ik te werk?

Vaak werk ik samen aan opdrachten. Vaste samenwerkingsverbanden zijn:

– Talent Caching – duurzaamheid met een lach – www.talentcaching.nl

– Stroomzuid – leiderschap en teamontwikkeling -www.stroomzuid.nl

– Fontys Hogeschool – Inclusieve Samenleving -www.fontys.nl

– EVP /IFVP – Europese/Internationale community voor visual practitioners – Coremember EVP 2018-2019 – europeanvisualpractitioners.com

Wil je mij nog beter leren kennen? Hieronder staat een interview met Ingrid door Jean- Paul Toonen